O preduzetništvu u Impuls centru

Sutra, 28. avgusta, u prostorijama Impuls Centra biće održano prvo okupljanje preduzetnika sa početkom u 18 sati.

Inspirativne priče o preduzetništvu će podeliti Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka i Marina Glišović, naša sugrađanka, vlasnica Umetničke radionice DAR. Na okupljanju će biti govora o preduzetništvu kao pojmu, gde će pored preduzetničkih priča biti predstavljen i program podrške ženskom inovacionom preduzetništvu, koje će se narednih meseci održavati u okviru Impuls Centra.

Pored priče o preduzetništvu, održaće se i radionica programskog jezika ,,skreč’’ za decu drugog, trećeg i četvrtog razreda osnovne škole. Na besplatnoj dvočasovnoj radionici ,,skreča’’, polaznici će se kroz praktičan rad upoznati sa ovom platformom i napraviti svoj prvi program/animaciju na ovoj platformi. Nakon završrene radionice, deca će moći da nastave da rade na svojim projektima od kuće.

Svi koji su zainteresovani za preduzetništvo mogu da dođu u ulicu Velimira Rajića 42 da saslušaju neke od uspešnih preduzetničkih priča. Inovacioni centar takođe poziva i već uspešne preduzetnike da podele svoja iskustva na okupljanju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *