Od danas Milanovčanima dostupna najsavremenija teretana

Aneks sportske hale „Breza“, u okviru koga se nalaze teretana,fitnes sala sa svlačionicama i tuš kabinama i kafe bar, počeo je danas sa radom.Sportskim klubovima i svim sugrađanima koji se rekreativno bave sportom na raspolaganju su najsavremenije sprave za vežbanje.

U uređenje nešto više od 780 m2  uloženo je 42.169.000,00 dinara, od kojih je preko 12 miliona dinara izdvojeno za nabavku neophodnih sprava za teretanu.  Radove je  finansirala EU posredstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

-Vrata teretane otvorena su za sve naše sugrađane, sportiste i sportske klubove.Odlučili smo se da krenemo sa nešto nižim cenama, pa će dnevna cena karte za sugrađane iznositi 300 dinara, a mesečna 2500 dinara, nezavisno od broja dolazaka.. Sportski klubovi će za dnevni termin izdvajati 3000 dinara, dok mesečna karta koštati 25 000 dinara-rekao je Predrag Marković, direktor SRC “Breza”.

Predrag Marković, direktor SRC “Breza”

Za asistenciju prilikom vežbanja zadužena su dva profesora sporta.U fitnes sali će se održavati časovi joge i zumbe.  Radno vreme teretane je radnim danima od 08 do 22 sata, a subotom od 09 do 13 časova.Danas i sutra ulaz je besplatan za sve posetioce.

Inače, Gornji Milanovac se našao među 25 opština i gradova u Srbiji kojima su odobrena sredstva za finansiranje izgradnje ili rekonstrukcije sporstkih objekata.

GM PRESS/Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *