Od ponedeljka imunizacija u Opštoj 1 (u Domu zdravlja), zatvara se Punkt u Domu kulture

Iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu obaveštavaju građane da će od ponedeljka 12. jula ponovo biti aktivirana organizaciona jedinica Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta 1, u ulici Tihomira Matijevića br1, gde će se obavljati i imunizacija stanovništva, dok će Punkt u Domu kulture privremeno biti zatvoren. 

Saopštenje Doma zdravlja prenosimo u celosti:

-Imajući u vidu obim imunizacije u poslednjih mesec dana, planiran obim revakcine za narednih 20 dana, posećenost Kovid ambulanti Doma zdravlja, veliki broj pacijenata koji se obraćaju svom izabranom lekaru jer u dužem periodu možda nisu mogli ostvariti neko svoje pravo zbog epidemiološke situacije, kao i veliki broj dana neiskorišćenih godišnjih odmora zdravstvenih radnika, od ponedeljka 12.07.2021.godine biće ponovo aktivirana organizaciona jedinica Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta 1, u ulici Tihomira Matijevića br1.

U okviru ove organizacione jedinice, uz redovan rad obavljaće se i imunizacija zainteresovanih sugrađana, a punkt u Domu kulture privremeno se zatvara za imunizaciju. Imajući sve napred navedeno u vidu obaveštavamo za imunizaciju zainteresovane sugrađane da od ponedeljka mogu biti vakcinisani u Domu zdravlja Gornji Milanovac – Tihomira Matijevića br1 svakoga dana u radno vreme ustanove – od 08.00 do 20.00 časova

Takođe, i u ambulantama koje rade svaki dan, a to su Pranjani i Rudnik, svakodnevno će se vršiti i imunizacija zainteresovanog stanovništva.

Uspostavljena infrastruktura u Domu kulture, ostaje u pripravnosti, te ako bude potrebno i taj punkt će moći biti momentalno otvoren.

Ova odluka menadžmenta Doma zdravlja doneta je uz konsultaciju nadležnog Zavoda za javno zdravlje u Čačku, a potvrđena je i zaključkom štaba za vanredne situacije na nivou naše lokalne samouprave – navodi se u Saopštenju gornjomilanovačkog Doma zdravlja.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *