Od sutra humanitarni bazar za Srnu

Porodica Srne Dragojević iz Gornjeg Milanovca, koja boluje od mijelodisplastičnog sindroma, uz podršku prijatelja i sugrađana, organizuje humanitarni bazar koji će biti održan 9.,10. i 11.jula od 10 do 22 časa na Trgu kneza Mihaila. Milanovčanke su se priključile akciji prikupljanja pomoći za Srnino lečenje obezbeđivanjem proizvoda koji će se naći u ponudi tokom trajanja bazara.

-Humani i ljudi dobre volje mogu da posete bazar gde će imati priliku da kupe razne rukotvorine koje su naše sugrađanke pravile, nakit, igračke.Sve će biti po povoljnim cenama i pristupačno za svakoga.Pozivamo i volontere da nam se priključe u prodaji u subotu i nedelju tokom čitavog dana, kada ko može,to bi nam puno značilo. Srnina bolest je progresivna i ne znamo koliko će brzo napredovati, pa je neophodno što pre obezbediti sredstva kako bi bio moguć put u Italiju gde će započeti lečenje. Za sada je prikupljeno oko 3% novca-rekla je Jovana Ćirović, Srnina tetka i jedna od organizatorki bazara.

Jovana Ćirović, Srnina tetka i jedna od organizatorki bazara

Za Srnino lečenje je potrebno prikupiti oko 260 000,00 evra. Transplatacija koštane srži koja čekuje našu malu sugrađanku vršiće se na specijalizovanoj klinici nedaleko od Milana,a da bi se započelo sa analizama i dijagnostikom potrebno je prikupiti ceo iznos.

Na prethodnim akcijama, Milanovčani su pokazali veliku solidarnost pomažući  Aniki, Lani, Gavrilu na putu do izlečenja. Posetom bazara podraćemo i Srninu borbu za bolju budućnost.

Budimo humani i pomozimo da Srna zadrži osmeh!

Svi koji žele da pomognu u prodaji na bazaru tokom vikenda mogu se javiti na broj telefona 069/4227478.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *