Odbojkašice Takovo–Zvezda Helios zabeležile novu pobedu

Hrabra i izuzetno mlada odbojkaška ekipa Takovo – Zvezda Helios je nastavila put po ruti, koju je iscrtala još na teškom gostovanju u prvom kolu. Zabeležena je nova pobeda, ovoga puta pred domaćom publikom. Maksimalnim rezultatom 3:0 porazile su ekipu Spartaka iz Ljiga, po setovima 25:23, 25:22 i 25:17.

ok takovo zvezda helios
Foto: GM Press

Iako rezultat od 3:0 govori sam po sebi na prvi pogled da je bila lagana i rutinska pobeda, to baš i nije bilo tako. To se posebno odnosi na početak meča, odnosno prvi set, u kome su gošće imale 23:20, ali nisu uspele da dođu do osvojenog seta. Kako je vreme odmicalo, grč sa početka meča, koji je sputavao naše igračice, polako je jenjavao i u trećem setu se mogao videti obris prave snage i kvaliteta naših gracija.

„Bili smo malo u grču, što se i videlo, pogotovo što je ovo bila prva prvenstvena utakmica pred našom publikom. Ekipa je nova, sastavljena pre dva meseca, i treba vremena da sve dodje na svoje mesto, ali opet smo uspeli da pobedimo“, kaže trener OK Takovo – Zvezda Helios, Petar Novković.

ok takovo zvezda helios
Foto: GM Press

„Dosta dobar start sezone, za koji smo se i pripremali. Nismo jasno izrazili ambicije na početku sezone, ali cilj nam je što bolji plasman“, naglašava Katarina Marisavljević, primač servisa OK Takovo – Zvezda Helios.

Dosta ujednačena liga doneće dosta neizvesnih mečeva u kojima jedan tren inspiracije, jedan snažniji motiv, jedno nadahnuće, može da presudi. Sve to čeka mlade dame OK Takovo – Zvezda Helios.

Ognjen Vranić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *