Održan 4. moto skup u Gornjem Milanovcu

Četvrti motoskup Moto kluba ,,Lonely riders”, koji je ove godine održan od 16. do 18. avgusta nadmašio je sva očekivanja.

Predsednik moto kluba ,,Lonely riders” Miodrag Ćiraković za GM PRESS saopštava da je 4. moto skup, koji je održan na gradskom bazenu u petak i subotu, prošao u najboljem redu i bez ikakvih incidenata.

foto: GM Press

Kako naglašava Ćiraković, skup motociklista je bio izuzetno posećen jer je na okupljanju bilo više od 450 motora. U okviru skupa bila je organizovana i poseta Muzeju II srpskog ustanka u Takovu, na  oduševljenje svih učesnika festivala, kako  domaćih, tako i stranih. U koloni do Takova je bilo 50 motora sa oko 100 učesnika.

Gosti iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Austrije, Francuske, Nemačke i čak tri motora sa USA tablicama su iskazali neverovatno oduševljenje kako samim skupom, tako i gradom, jer, kako kažu,  čistoća i organizacija grada i samog skupa je neverovatna.

foto: GM Press

Muzički program je ove godine, kao i prethodnih, bio na zavidnom nivou. Baziran na podsećanju na pedesetogodišnjicu čuvenog rok festivala ,,Woodstock“. Šest bendova iz cele Srbije su svojom svirkom digla atmosferu do usijanja i nadmašila sva očekivanja učesnika i posetilaca skupa, među kojima je bilo i dosta Milanovčana.

foto: GM Press
foto: GM Press

Ćiraković i svi ostali članovi kluba se posebno zahvaljuju generalnom pokrovitelju manifestacije opštini Gornji Milanovac i predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću na pomoći oko organizacije skupa, kao i JKP-u, policiji,  Turističkoj organizaciji, Kulturnom centru, Moto Asocijaciji Srbije, privrednicima  Gornjeg Milanovca, učesnicima, posetiocima i samim Milanovčanima bez čije podrške ovaj skup ne bi bio organizovan.

Ovom prilikom predsednik kluba se posebno zahvalio i GM Press-u na kompletnoj medijskoj podršci.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *