Održan radni sastanak povodom dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća

Milan Krkobabić ministar za brigu o selu održao je danas radni sastanak sa predstavnicima svih lokalnih samouprava koje učestvuju u Programu dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, na kojem ih je upoznao sa realizacijom programa na terenu.

On je ovom prilikom rekao da je cilj Programa za koji je Javni poziv raspisan 28. juna, da mladi koji su sada na selu tamo i ostanu, i da u sela dođu i drugi mladi koji to žele.

„Ovo je nadstranačka, nadpolitička misija iza koje stoji Srpska akademija nauka, verske zajednice i predsednik Republike Aleksandar Vučić„, rekao je Krkobabić.

Sastanku je prisustvovao i Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac koji je rekao da lokalna samouprava konstantnim ulaganjem u sela pruža maksimalnu podršku opstanku mladih na seoskom području širom opštine. On je pozvao sve zainteresovane građane koji žele da učestvuju u Programu dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, da se obrate Kancelariji za poljoprivredu kako bi dobili precizne informacije.

 

Tanjug/ GM PRESS;  FOTO : Instagram

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *