OK „Takovo“ osvojilo prvi bod u Super ligi

IV kolu Superlige Srbije odbojkaši Takova gostovali su u nedelju, 24. oktobra u Nišu gde su odigrali meč protiv istoimene ekipe. U jednoj maratonskoj trci u 5 setova domaćini su izvukli 2 boda pobedivši sa 3:2 (po setovima 25:21, 20:25, 25:20, 20:25 i 15:9).
Iako su sve vreme jurili rezultat, pred početak petog seta delovalo je da je milanovački tim motivisaniji i spremniji da ubeleži prvu pobedu u elitnom takmičenju ali su domaćini, sa nekoliko dobrih servisa njihovog najboljeg poentera Mašulovića, došli do vođstva od dva poena na promeni strana koje takovci nisu mogli da preokrenu. Ovako ostaje istorijska činjenica da je ekipa Takova, u Nišu, ubeležila prvi bod u Superligi Srbije.
                                                              FOTO/Ok“Takovo“
Momke OK Takova do ovog rezultata vodio je kapiten Gavrilović sa 27 poena, a pratili su ga primači Milivojević sa 15 i debitant u našem timu, ukrajinac Dmitri Babkov sa 14 poena. Treba naglasiti učinak i srednjeg blokera Ćorića koji je sa 4 bloka zabeležio ukupno 8 poena.
                                                                           OK“Takovo“
Sledeću utakmicu odbojkaši Takova igraju na domaćem terenu protiv ekipe Mladog Radnika iz Požarevca gde se nadaju da će uz podršku publike zabeležiti i prvu pobedu.
GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *