OO SNS Gornji Milanovac proslavio stranačku slavu – Svetu Petku

U prostorijama OO SNS u Gornjem Milanovcu danas je obeležena Sveta Petka, krsna slava Srpske napredne stranke. Činu lomljenja slavskog kolača prisustvovali su funkcioneri OO SNS Gornji Milanovac i više desetina članova i simpatizera.

sveta petka gm 1

Predsednik opštinskog odbora SNS u Gornjem Milanovcu i predsednik opštine Gornji Milanovac podsetio je da se pored stranačke krsne slave, u ovom danu obeležava i 11 godina od osnivanja Srpske napredne stranke.

Ja želim svima vama da kažem da je Srpska napredna stranka i ovu, jedanestu godinu zaredom, dočekala kao najveća stranka u Republici Srbiji. To što smo najveći samo nas obavezuje da u budućnosti moramo mnogo više, mnogo jače i mnogo brže da radimo. Srpska napredna stranka od svog osnivanja imala je jedan cilj – da promeni Srbiju. Mi smo danas na tom putu vrlo uspešno i dočekujemo sledeće izbore, Bože zdravlja, u martu ili aprilu sledeće godine, jako spremni i organizovani. Imamo šta da ponudimo narodu, imamo iza sebe dela koja smo ostavili, koja narod može da vidi. Prošli smo kroz jedan težak period, ali u budućnosti i iz dana u dan, vidimo kako se to stanje popravlja“, rekao je Dejan Kovačević i podsetio da je nezaposlenost posle sedam godina koliko je Srpska napredna stranka na vlasti smanjena sa 24% na, kako je rekao, malo iznad 10%.

„Danas imamo otvaranje radnih mesta, a ne zatvaranje, kako smo to imali u prošlosti. Danas se mi borimo idejama i rezultatima rada koje smo ostvarili u ovom i prethodnom periodu“, iskatao je Kovačević.

sveta petka gm 3

On se osvrnuo i na one koji, kako tvrdi, žele nasiljem i bez izbora da dođu na vlast i poručio da narod prepoznaje jedino rad i zalaganje i rad za narod, a da je Srpska napredna stranka tu da radi za narod.

„Srpska napredna stranka je tu da radi, da država Srbija iz dana u dan bude sve jača i snažnija. Naš predsednik Aleksandar Vučić to svakim danom pokazuje. Danas, Srbija ima predsednika kojim može da se ponosi u svetu“, rekao je Kovačević.

sveta petka gm 2

On je na kraju još jednom svim naprednjacima čestitao slavu i poželeo im mnogo uspeha u budućem radu, kako stranačkom, tako i na državnom i loklanom nivou, uz želju da se uvek osećaju prijatno kada dođu u prostorije Srpske napredne stranke.

„Ovde ste uvek dobrodošli i do sledećih pobeda i na mnogaja ljeta. Živela Srpska napredna stranka, živela Srbija!“, rekao je Kovačević.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *