OO SPS: Osuđujemo kršenje osnovnih prava građana

Socijalistička partija Srbije najoštrije osuđuje kršenje osnovnih Ustavom zagarantovanih prava građana Srbije, a to je sloboda kretanja koja se ogleda u blokadi puteva, gradskih saobraćajnica, pa sada koliko vidimo i graničnih prelaza Srbije.

Sve ovo predstavlja klasičnu zloupotrebu ekologije u političke svrhe zarad sticanja jeftinih političkih poena. Nedostatak ideja i programa, manjak političke moći i uticaja, vrlo često dovodi do najprimitivnijeg ponašanja.Predstavnici opozicionih stranaka i udruženja smisao i postojanje demokratije vide u tome da je sve dozvoljeno, e pa gospodo moramo vas razočarati, nije, niti će ikada biti, jer je brana takvom ponašanju upravo narod i institucije Republike Srbije.

Pre nekoliko dana bili smo svedoci da stotinak građana skupljenih iz cele Srbije , sakrivenih u gradskom parku koji su ispostavili nekakve ekološke zahteve, ne zna se ni zbog čega, ni kome , ni zašto, nije ogledalo građana Gornjeg Milanovca.
Naravno da smo svi zainteresovani za zdrav život i zdravu životnu sredinu,ali nam nije jasno čemu ovakvi nazovi politički „protesti“ predvođeni šačicom političkih preletača u Gornjem Milanovcu koji važi za jedan od najčistijih i najsređenijih gradova u Srbiji.

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SPS GORNjI MILANOVAC

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *