OTKAZAN TAKMIČARSKI DEO SABORA VIOLINISTA SRBIJE U PRANJANIMA

Organizacioni odbor Sabora violine doneo je odluku da ove godine otkaže takmičarski deo Sabora zbog vidnog pogoršanja epidemiološke situacije u Moravičkom i Raškom okrugu.

Prema rečima predsednika organizacionog odbora, Dejana Kovačevića, Sabor violine u Pranjanima ove godine održaće se u nešto izmenjenom obliku.

„Mi smo bili potpuno spremni da održimo ove godine drugi Sabor violinista Srbije u Pranjanima, međutim zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji čitave Srbije, a posebno u Moravičkom i Raškom okrugu gde vidimo da pandemija ima neki svoj ubrzani tok, mi smo odlučili da ove godine otkažemo takmičarski deo Sabora. Mi ćemo svakako obeležiti taj saborski dan, nekoliko desetina ljudi će biti pozvano na samu promociju Sabora violinsta Srbije u Pranjanima, a takođe želimo da prikažemo i novu pozornicu koju smo napravili za potrebe otvaranja svakog narednog Sabora. Tom prilikom ćemo otkriti i jednu statuu koja će biti posvećena violinisti u Pranjanima i koja će biti centralni deo svake sledeće manifestacije“ – rekao je Kovačević.

On je dodao da je zdravlje građana na prvom mestu i da zbog toga Sabor violine mora sačekati neko bolje vreme, bez epidemije, kako bi svi zajedno mogli da uživamo u zvucima violine.

GM Press / Milica Vukelić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *