Otvorena „Tehnomedia“ u Gornjem Milanovcu

Kompanija  „TEHNOMEDIA” otvroila je danas svoju prvu prodavnicu u Gornjem Milanovcu, a 53 maloprodajni objekat u Srbiji.

Povodom svečanog otvaranja za kupce su pripremljena brojna iznenađenja, u vidu akcijsikih cena i značajnih popusta, a za najsrećnije Milanovčane danas spremni su bili I izuzetno vredni pokloni: televizor, veš mašina i mobilni telefon. Ipak, šta je ono što prodavnice Tehnomedije izdvaja u odnosu na druge rekla je za GM PRESS Bojana Jovanović, Shop manager.

-U prodavnicama Tehnomedije, kako širom Srbije tako i u Gornjem Milanovcu kupci mogu nabaviti najkvalitetniju belu tehniku, male kućne aparate, audio i video uredjaje, računare i računarsku opremu po veoma povoljnim cenama uz uslove koji naše proizvode čine dostupnim svakom kupcu. Omogućeno je odloženo plaćane, bez kamate i skrivenih troškova. Naš cilj je da postanemo Vasi dugogodišnji partneri, uvek spremni da odgovorimo na sve zahteve – istakla je Jobvanovićeva.

FOTO/Bojana Jovanović, Shop manager

Danas I narednih dana kupce očekuje  20 % popusta na redovne cene  malih kućnih aparata I periferija, a sjajnih 15 % na belu tehniku, TV, AUDIO I VIDEO, kao i na IT i telefone. Inače, roba se može kupiti na odloženo plaćanje do 36 meseci a isporuka se besplatno vrši na području čitave gornjomilanovačke opštine.

GM PRESS/ Mirjana Milićević

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *