Pobeda rukometaša „Omladinca“

 U okviru drugog kola Prve rukometne lige – Zapad, rukometaši Omladinca savladali su na svom terenu ekipu ORK Užice rezultatom:

RK OMLADINAC – ORK UŽICE  38:25 ( poluvreme 20:15 )

Lakše nego očekivano Omladinci su savladali ekipu Užica, ubedljivo, sa 13 golova razlike. I ako su se prethodne godine vodile ozbiljne borbe ove dve ekipe na terenu, očekivao se u najmanju ruku isti epilog i sada. Od starta utakmice, jedna ekipa se pitala na terenu. Omladinci su nametnuli svoju igru, čvrsta odbrana iz koje su se razvijale polukontre i kontre sa lakim golovima. Kako je utakmica tekla, tako se razlika i uvećavala, tako da je u 52-om minutu maksimalna prednosti bila 14 golova za Omladince.Ubedljiva prednost dala je i prostora za ulazak u igru igrača koji imaju manju minutažu a koji su tu priliku iskoristili na pravi mogući način. Na kraju, pobeda, dva boda i slavlje na konto Omladinca.

FOTO/RK „Omladinac“
– Čestitke ekipi ORK Užice na fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva!

Rukometaši Omladinca koriste priliku da se javno zahvale publici koja je došla da ih podrži na utakmici! Lep je osećaj posle godinu ipo dana igrati pred publikom koja je uvek dodatni motiv više za dobru igru – kažu igrači ovog kluba! HVALA JOŠ JEDNOM!


FOTO/RK „Omladinac“

Naredno, treće kolo, Omladinci gostuju ekipi ORK Loznica iz Loznice. Utakmica je zakazana za subotu 16-og oktobra u 19:30h u hali Lagator. Prvo kolo Lozničani su minimalnom razlikom pobedili drugu ekipu Šamota dok drugo kolo nisu igrali. Puno sreće na terenu obema ekipama!

RK „Omladinac“ N.Mišković

 

Tags: ,

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *