Počela priprema terena za „Nivea“ igralište

Radovi na pripremi terena za izgradnju „Nivea“ igrališta počeli su danas u okviru objekta broj dva vrtića Predškolske ustanove „Sunce“. Mašine firme Javnog preduzeća za izgradnju opštine uveliko rade na raščišćavanju terena za postavljanje sprava za najmlađe mališane.

„Pripremni radovi su u toku, naš zadatak je da odradimo široki iskop i podzemnu instalaciju za elekto-vodove, takođe treba da naspemo tampon i izvaljamo“, istakao je Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac i naglasio da nastavak radova preuzima firma „Granit“ iz Gornjeg Milanovca.

božidar vučetić
Foto: GM Press

Zadovoljstvo povodom izgradnje “Nivea” igrališta ne krije ni direktorka Predškolske ustanove “Sunce” Violeta Antonijević, kao i svi zaposleni u vrtiću.

„Nama je drago da je kompanija “Nivea” prepoznala želju Milanovčana da se postavi igralište i da najmlađi mališani uživaju na novom prostoru predvidjenom zaigru“, rekla je ona i posebno se zahvalivši lokalnoj samoupravi i preduzeću za izgradnju opštine, kao i roditeljima koji su glasali i samim tim pomogli da kompanija “Nivea” postavi sprave u okviru objekta broj 2, predškolske ustanove “Sunce”.

Podsećanja radi, kompanija “Nivea” je donirala 30 hiljada evra za postavljanje mobilijara i opreme  za najmlađe. Opština Gornji Milanovac učestvuje sa preko 800 hiljada dinara u ovom projektu. Najmlađi milanovčani imaće priliku da svakodnevno posećuju ovo igralište i da se sasvim bezbedno, po svim standardima, igraju i uživaju u potpuno novom opremljenom igralištu.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *