Počela sanacija ulice Nikole Lunjevice

Kako je i najavljeno u junu je započeta sanacija problema u ulici Nikole Lunjevice.

-Svestan sam da je prisutno nezadovoljstvo  jer posle nekoliko meseci rada ulica nije ispunila očekivanje, ali  korekcije u celosti biti izvedene o trošku moje firme iako prilikom izlaska na tender nismo imali projekat – kaže Aca Radonjić, vlasnik “AR gradnje”.

Aca Radonjić, vlasnik “AR gradnje” / foto: GM Press
foto: GM Press

– Lično sam odgovoran jer sam hteo da se ulica radi parcijalno, kako bi meštanima bilo omogućeno da priđu svojim vozilima do kuće, iako takvu praksu ne primenjujemo nigde – kaže Radonjić i dodaje da je najveći problem izazvalo slivanje vode iz četiri ulice u novoizgrađenu deonicu.

Komentarišići šahte koje su takođe jedan od problema Radonjić kaže da da će biti zamenjene, ali naglašava  da gume koje se nalaze u šahtama nisu predviđene za veliko, već za srednje opterećenje a  da su na Lunjvečakom putu  česti slučajevi prolaska kamiona težih od 15 tona čiju težinu šahte ne mogu da podnesu.Ovog puta biće postavljen najnoviji sistem šahtova i guma koje će moći da izdrže veće opretećenje i čime će biti sprečeno njihovo potanjanje. Aca Radonjić, vlasnik firme AR gradnja  najavljuje završetak kompletnih radova za 15 dana

Opširnije pogledajte u Centralnoj emisji “Dan” na kanalu TV GM PLUS, od 18.30,20.00,22.00 I tačno u ponoć.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *