Počeli radovi na izgradnji Aneksa SRC „Breza“

Tokom novembra započeti su radovi na izgradnji Aneksa, sportske hale Breza.

U toku su početni radovi, a završetak je predviđen na proleće sledeće godine. Projektom je predviđeno da u prizemlje budu smešteni bife, svlačionice i teretana dok je sprat namenjen za fitnes salu i svlačionice. Dobijanjem Fitnes sale omogućićemo većem broju milanovačkih klubova termine za treninge“, kaže Predrag Marković, direktor SRC „Breza,

Inače, površina hale „Breza“  je oko 3500 kvadratnih metara od čega je 1100 površina igrališta prekrivenog visokokvalitetnim parketom koji zadovoljava najstrože ekološke standarde za sportske podove. Hala je kompletno opremljena sportskom opremom i zadovoljava kriterijume za održavanje najkvalitetnijih sportskih događaja. U hali ima 1.500 sedećih mesta, a u zavisnosti od vrste događaja kapacitet se može i znatno povećati. Postoje četiri vrlo moderne i funkcionalne svlačionice sa kupatilima i sanitarnim čvorovima za igrače i jednu za sudije, kao i spravarnicu.

Završetkom radova na aneksu biće kompletirana ponuda Sportsko rekreativnog centra „Breza“ i omogućeno svim korisnicima da zadovolje potrebe za poboljšanjem psihofizičkih sposobnosti i postizanjem vrhunskih sportskih rezultata.

Mirjana Milićević

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *