Počelo prolećno uređenje grada

 

Za lepši izgled grada i sađenje novih cvetnih vrsta pobrinulo se JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac koje je danas započelo ove radove u okviru svoje redovne prolećne sadnje.

-Ovo su redovne aktivnosti JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac koje izvodimo po planu i programu za 2021. godinu. Danas smo organizovali Redovnu prolećnu sadnju, u kojoj je planirano da se posadi oko 10 000 sadnica cveća. Kako smo zaduženi za održavanje zelenih gradskih površina, želimo da to uradimo na najbolji način. Bliži nam se i gradska slava „Svete Trojice“, 20. juna, pa se trudimo da grad što bolje uredimo, a nadam se da će nas i vreme poslužiti. Za danas i sutra planirana je sadnja na Trgu kneza Mihaila, Gradskom parku, kao i trijangli kod tenka i na izlasku prema Čačku– rekao je Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac.

Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac Foto/GM PRESS

Foto/GM PRESS

Lokacije koje održava ovo gradsko javno preduzeće od danas će krasiti i nove vrste cvetnih aranžmana, a u suset slavi grada, radi se sa posebnim elanom, ističu u JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac.

 

GM PRESS

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *