Posle Crnuće, radovi u MZ Ručići i Vrnčani

Posle Gornje Crnuće u toku su radovi na deonici puta veoma bitne saobraćajnice koja spaja mesne zajednice Vrnčani i Ručići. U saradnji sa JP „Srbija šume“, koje je obezbedilo materijal iz svog majdana ali i predsednicima mesnih zajednica JP za izgradnju obavlja nasipanje deonice od 1200 metara i planirano je da ovi radovi budu završeni u ponedeljak. U MZ Ručići završena su dva putna pravca.

Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju / foto: GM Press

– Prvi putni pravac je prema groblju u dužini od 1700 metara, urađen je iskop kanala, zacevljenje i nasipanje – kaže Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju.  Drugi putni pravac vodi prema zaseoku Jovanovići na regionalni put ka Boljkovcima u dužini od 500 metara. –Ova deonica bila je neprohodna skoro 30 godina, a meštani  su do sada morali da prolaze  kroz zaseok Jelek, što im izlaz na put ka Boljkovcima činilo udaljenijim za 5 kilometara – naglašava Vučetić i dodaje – urađeno je krčenje, kopanje kanala, zacevljenje i nasipanje.

foto: GM Press
Jelesije Tomić, predednik MZ Ručići / foto: GM Press

Jelesije Tomić, predednik MZ Ručići kaže je jako zadovoljan zbog svega što je u ovom selu urađeno u poslednje vreme, dok Zoran Kovačević, predsednik MZ Vrnčani očekuje da će završetak započetih radova biti prema planu, u narednih sedam dana i da će tada i meštani ovog sela rešiti višegodišnje probleme kada je u pitanju putna infastruktura.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *