Poslednji dan licitacije za „Kuću za Aniku“

Večeras u ponoć ističe rok za licitiranje za kuću na Rudniku, vlasnika Biljane Dragićević i Miloša Mijailovića. Iako vlada veliko interesovanje i stiže ogromna podrška i dalje je najbolja ponuda stigla prvog dana licitacije  u iznosu od 8.000 dolara.

Miloš poziva sve zainteresovane da dostave svoju ponudu do ponoći, kako bi što veći iznos legao na Anikin račun i doprineo bržem prikupljanju sredstava.

Inače, osim kuće Miloš je na licitaciju stavio i svoj bajkerski prsluk.

Bajkeri imaju dve stvari koje najviše vole, to je motor i bajkerski prsluk. Ja svoj prsluk ponosno nosim već 15 godina, i odlučio sam da ga prodam kako bi roditelji male Anike sakupili novac za njeno lečenje. Početna cena je 3.000 eura, fotografija prsluka je i u grupi budi human – humanitarne licitacije i molim sve prijatelje, bajkere, ljude dobre volje da prate grupu i da pomognu koliko su u mogućnosti – kaže Miloš Mijailović.

Inače, bajkeri su poznati kao humani ljudi, velikog srca koje iznad svega krasi solidarnost  a Miloš je pravi primer jednog kvalitetnog mladog čoveka, spremnog da pruži nesebičnu pomoć.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *