Potpisani novi ugovori u FK „Metalac“

U  prostorijama FK Metalac danas je održana konferancija za novinare povodom produžetka ugovora sa sportskim direktorom Bojanom Leontijevićem, šefom stručnog štaba Žarkom Lazetićem i prvim asistentom Draženom Bolićem,  od 1. juna ove do 31.maja 2023. Godine.

Dragoljub Vukadinović, predsednik kompanije Metalac istakao je danas da  potpisivanje novog ugovora  smatra velikim uspehom i dodao je je izuzetno zadovoljan radom I postignutim rezultatima u predhodnom periodu.

Dragoljub Vukadinović, predsednik kompanije Metalac

-Ponosan sam na ove mlade ljude koji su mnogo uložili, zahvaljujući temeljnom radu sportskog direkotra Leontijevića i njegovo odluci da angažujemo trenera koji je predhodne godine radio sa klubom i čijim rezultatima smo jako zadovoljni, klub je postigao dobre rezultate. FK”Metalac” će ove godine imati jedan od najboljih plasmana u Super ligi i proizveo je veliki broj mladih igrača što je zasluga sportskog direktora i Stručnog štaba. Sa nama danas nije prvi asistent, Dražen Bolić, kaže ne voli da se slika. Dobro je što smo se i sa njim dovorili, to je čovek velike energije koji voli da radi a ne priča mnogo –istakao je Vukadinović.

Bojan Leontijević sportski direktor FK Metalac izrazio je zadovoljstvo što  što je ceo sastav i dalje na okupu.

 

Bojan Leontijević, sportski direktor FK “Metalac”

– Velika čast i veliko zadovoljstvo što smo ovde danas, ali i što smo zaokružili jedan cilkus koji je bio veoma turbulentan. Promenili smo filozofiju u prvom timu, ova sezona je kruna svega, uspeli smo da se izborimo za rezultate koji su takvi kakvi jesu i možemo biti zadovoljni. Sledeća sezona je još važnija i teža, očekuje nas veliki izazov ali mislim da svi zajedno imamo čemu da se nadamo. Metalac će sledeće godine biti brži, moderniji, agresivniji i ubedljiviji kada je bodovni saldo u pitanju – kaže Bojan Leontijević, sportski direktor FK “Metalac”

Šef stručnog štaba kaže da je počestvovan što je dobio priliku da nastavi da radi u FK Metalac. On je istakao da je sportski sektor uneo poboljšanja, dodao ono što je nedostajalo i da je sada  Metalac klub koji po svemu daje primer u srpskom fudbalu.

Žarko Lazetić, šef stručnog štaba FK”Metalac”

– Počastvovan sam što sam imao priliku da radim u ovom Klubu ali i što sam uspeo da opravdam očekivanja. Čeka nas veliki izazov. Kao što smo se prepoznali sa idejama i energijom prilikom prvih dogovora tako je i u nastavku. Ono što mi je najvažnije jeste da  ćemo sledeće godine imati još bolji tim, da ćemo moći da ispunimo ciljeve i da FK “Metalac” prezentujemo na najbolji način kako ponašanjem tako i igrom na terenu – istakao je Žarko Lazetić, šef stručnog štaba FK”Metalac”.

Predsednik kluba Metalac Rajko Nešković rekao je da ono što valja ne treba menjati kao I da je zadovoljan zbog potpisivanja novih ugovora.

GM PRESS

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *