Požar u domaćinstvu porodice Maričić

Juče oko 10:30 časova je došlo do požara u Ulici Solunskog fronta 70, u kome je gorela stolarska radnja „AMISS“ Gornji Milanovac, a požar se preneo i na stambeni objekat.

pozar foto 2
Foto: GM Press

U požaru je izgorela stolarska radionica površine oko 130 m2, razni sitni alat u radionici i materijal koji se nalazio u radionici, a koji je bio pripremljen za obavljanje proizvodnje. U požaru je izgoreo veći deo drvene krovne konstrukcije na kući sa pokrivkom od crepa, a usled produkata gorenja i toplote oštećene su prostorije na potkrovlju, pri čemu su takođe usled prodora vode prilikom gašenja požara oštećene tavanice od gipsanih ploča u prizemlju i potkrovlju i podne obloge od parketa.

pozar foto 4
Foto: GM Press

U gašenju požara učestvovala je vatrogasna jedinica sa 7 vatrogasaca spasilaca i 4  vozila. Požar je ugašen u 13:05 časova i nije bilo povređenih i nastradalih lica.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević obišao je danas stolarsku radionicu i stambeni objekat koje je juče zahvatio požar. Izražavajući saosećanje sa porodicom Maričić zbog nastale situacije, predsednik je u razgovoru sa vlasnikom objekata Acom Maričić dao punu podršku i izneo predloge na koji način bi opština Gornji Milanovac mogla da pomogne u saniranju štete.

Mirjana Milićević

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *