Premijera filma „Studenac“ sutra u 18 sati u Gornjem Milanovcu

Dugometražni igrani film „Studenac“ po scenariju i u režiji Borka Brajovića Mračnog je, svoju bioskopsku premijeru doživeće u Gornjem Milanovcu u petak u 18 sati.

Film je po vlastitom scenriju režirao Borko Brajović Mračni, koji je i scenograf filma, a, uz Miroslava Huđeca, i producent Studenca. Radnja filma prati život mladića Davora  koji živi u jednom dragačevskom selu u blizini Guče. Njegova životna priča naizgled i ne bi bila drugačija od drugih da nije rođen sa izuzetnim talentom za tenis, međutim, život nas vodi kroz čudne puteve i dovodi nas nekad u velika iskušenja iz kojih nije lako izaći. Davorova priča pocinje…Ili se završava jednog oblačnog majskog dana kada lutajući  po selu zastaje ispred stare seoske napuštene kućice odakle mu se gubi svaki trag.

-Za prvo bioskopsko prikazivanje u Gornjem Milanovcu odlučili smo se zato što upravo kod vas snimamo jednu epizodu naše nove serije. Ovom prilikom se zahvaljujem predsedniku opštine i gornjomilanovačkom Kukturnom centru na podršci. „Studenac“ smo snimili prošle godine, ali zbog celokupne situacije sa virusom, do sada nije doživeo bioskopsku premijeru. Za Milanovac smo se odlučili i zbog toga što je ceo film snimljen u blizini, odnosno na području Guče i Lučana a imate i lep Bioskop – rekao je za GM PRESS Miroslav Huđec, producent.

Foto/Miroslav Huđevac, producent

Film, žanrovski određen kao triler, traje 90 minuta, a nastao je u produkciji kuća Feniks FIlm  I Nemesis Production.Uloge tumače Predrag Vasović, Snežana Horvat, Nikola Bošković, Dunja Šegrt, Tihomir Stanić, Đorđe Erčević, Slaviša Čurović, Predrag Popović Pop I mnogi drugi.

Planirano je da premijera bude upriličena za glumce, učesnike ali I zaintersovane građane, uz poštovanje epidemioloških mera.Inače, iz iste produkcije stiže I serijal Mozaik, a osma od deset epizoda prvog serijala, biće snimana na području gornjomilanovačke opštine. U pitanju je novitet u srpskoj sinematografiji a baviće se misterioznim nestancima ljudi, blagim paranormalnim pojavama, serisjkim ubistvima. Epizode neće biti povezane, a planirano ih je čak 56 . Prva sezona trebalo bi da se nađe pred gledaocima sledećeg proleća.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *