Prijateljske utakmice odbojkaša „Metalac-Takova“

U okviru priprema za predstojeću sezonu, odbojkaši „Metalac-Takova“ su, nakon dolaska sa Kopaonika, odigrali dve prijatljeske utakmice sa odbojkašima „Radničkog“ iz Kragujevca. Prva utakmica je održana u sportskom centru „Jezero“ u Kragujevcu gde su domaćini slavili sa 3:2, a druga sinoć u hali „Breza“ u Gornjem Milanovcu, gde su iskusniji superligaši ponovo slavili, ovaj put sa 3:1.

Radovan Gavrilović, sportski direktor i korektor našeg tima, izjavio je da su pripreme igrača za narednu sezonu krenule 2. avgusta i da je pravo vreme da se počne sa odigravanjem pripremnih utakmica kako bi se novopridošli igrači uigrali uz tim. Ovim susretima nastavljena je saradnja sa odbojkaškim klubovima u regionu i najavljuje još ovakvih događaja sa „Ribnicom“ iz Kraljeva, „Karađorđem“ iz Topole ali i drugim klubovima kroz turnire i pojedinačne mečeve.

Ono što je bitno jeste da su protiv „Radničkog“ svi igrači dobili šansu da igraju kako bi trener Petar Novković stekao uvid u trenutnu formu i pravio plan za popravak svih segmenata igre.

Ono što raduje je velika zainteresovanost publike i navijača za pripremu i početak naredne sezone pa se i igrači i stručni tim nadaju punim tribinama od oktobra meseca kada počinju zvanični mečevi.

OK METALAC-TAKOVO/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *