Prilagođeno radno vreme LIDL prodavnica za prvomajske praznike

Kompanija LIDL Srbija obaveštava potrošače da će sve LIDL prodavniceraditi prema prilagođenom radnom vremenu.

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, koja se odnosi na produženje policijskog časa za prvomajske praznike, tokom ove nedeljeprilagođeno je radno vreme Lidl prodavnica u celoj Srbiji.

Od ponedeljka, 27. aprila do četvrtka 30. aprila sve Lidl prodavnice će, kao i do sada, raditi do 17 časova, dok će petak, subota i nedelja biti neradni dani. Građani stariji od 65 godina ove nedelje moći će da kupuju u Lidlu u četvrtak od 4 do 7 časova ujutru.

Takođe, akcija u Lidlu na koju su potrošači navikli da kreće četvrtkom, ove nedelje zbog prvomajskih praznika, počeće dan ranije – od srede 29. aprila.

Ponedeljak – sreda07 – 17h
Četvrtak04 – 07h (samo za starije od 65 godina)

08 – 17h

Petak – nedeljazatvoreno

Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

GM Press / LIDL Srbija

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *