Prodaja Radnih listova za Aniku, ispred “Zamka” od 17-19 sati

U Igraonici „Zamak“ u Gornjem Milanovcu od juče je počelo prikupljanje sredstava za pomoć Aniki Manić, kroz prodaju radnih listova za decu autora Maje Milović. Prvo dana prikupljeno 40.470 dinara.

-Dugo smo razmišljali na koji način još može da se da doprinos lečenju našeg deteta i došlo se na ideju da prodamo  Radne listove u kojima svaki mališan može pronaći bogat sadržaj za učenje i zabavu. Počeli smo danas, i uprkos lošem vremenu ideja je naišla na odličan odziv sugrađana, tako da ćemo nastaviti i narednih dana sa ovom akcijom. Zahvaljujem se izdavačkoj kući „Dečije novine junior“ koja je objavila radove i omogućila da sav novac od prodaje bude uplaćen na Anikin račun – rekla je za GM PRESS Maja Milović, autor.

Maja Milović, autor /foto GM PRESS

Jana Vujanović , ispred prijatelja porodice Manić i organizatora brojnih događaja  za prikupljanje sredstava kaže da je potrebna velika želja i volja svih nas, da zajedno pomognemo da Anika stigne do terapije.

-Anikin život ne samo da ima cenu, već ima i rok. Bolnica je odredila da se do polovine decembra prikupe sredstva  za terapiju i  molim sve ljude koji nas gledaju ili čitaju da posalju bar jednu poruk su jer zaista može promeniti mnogo toga – kaže Jana.

Jana Vujanović /foto GMPRESS

Radne listove za decu možete kupiti svakog dana ispred igraonice „Zamak“ od 17-19 sati i doprineti i na taj način  da Anika što pre dođe u svoj grad i druži se sa našom decom.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *