Prolećno uređivanje javnih gradskih površina

Za lepši izgled grada i njegove javne povšine i ovog proleća zaduženo je Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac, a prema rečima Božidara Vučetića, direktora preduzeća, posebna pažnja se posvećuje pripremama u susret Danu opštine Gornji Milanovac.

-Kako i svake godine, JP za izgradnju odrađuje poslove po planu i programu za 2021. godinu. Imamo u planu da zasadimo oko 3500 sadnog materijala. Danas radimo sadnju u Gradskom parku, sutra nastavljamo na Trgu Kneza Mihaila, na zelenoj površini ispred zgrade Okružnog načelstva, kao i na Trijanglama Tenk-Nevade i Mlakovac. Cilj nam je da, u susret Danu opštine, uredimo, očistimo i ulepšamo grad. Želimo da se naši gosti i sugrađani osećaju prijatno, da budu zadovoljni i da nam Milanovac bude opet beli labud na zelenom jezeru, kako ga je svojevremeno nazvao Jovan Cvijić-rekao je Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac.

Foto/Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac

Kako bi Milanovac ponovo osvojio epitet belog labuda koji zaslužuje, iz Javnog preduzeća apeluju na sugrađane da čuvaju zelenilo i ne bacaju smeće na javne površine i mesta koja nisu za to predviđena.

Čiste ulice, trgovi i parkovi grada ogledalo su njegovih stanovnika.

 

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *