Proslava prvog rođendana Shop Parka

SHOP PARK u Gornjem Milanovcu danas slavi prvi rođendan. Svečanoj proslavi prisustvovale su mnogobrojne zvanice, a ispred Bermilton grupe obratila se Dražena Ceh ističući da je proteklih godinu dana rada Shop Parka opravdao sva očekivanja i da je to investicija koja je bila preko potrebna Gornjem Milanovcu.

 – Izuzetna mi je čast što smo danas u prelepoj Šumadiji, u Gornjem Milanovcu, i što baš ovde proslavljamo prvi rođendan prvog Retail Parka koji smo kao BERMILTON GROUP izgradili. Za početak, još jednom bih se osvrnula da je SHOP PARK završen u roku od 8 meseci, uprkos specifičnoj situaciji u kojoj se našao čitav svet i da danas ovde imamo savremni objekat od 7000 m2 u kome se nalaze 23 radnje poznatih domaćih i internacionalnih brendova. SHOP PARK je pored velikog izbora za sve kategorije potrošača u Gornjem Milanovcu transfromisao ovaj deo grada, otvorio preko 200 radnih mesta i predstavlja direktnu stranu investiciju od ukupno 8 miliona evra – rekla je Dražena Ceh.

Dražena Ceh, Bermilton Group

Ona je najavila da je u planu da SHOP PARK postane mnogo više od tržnog centra, što će se postići brojnim kulturnim sadržajima.

Prisutni Milanovčani su izjavili da često posećuju ovaj tržni centar, kao i to da su zadovoljni ponudom i cenama.

U okviru proslave prvog rođendana u svim prodavnicama u SHOP PARKU na akciji su određeni artikli. Takođe, danas i sutra tokom dana biće organizovan zabavni program za najmlađe sugrađane, uz maskote omiljenih crtanih junaka, žonglere, modeliranje balona, akrobacije sa vatrom, a za one starije današnji dan će obeležiti nastup DJ Čosa. Sutra nas očekuje nastup „Folklorištanceta“,dečija predstava i mađioničar, a za 21 sat je planiran besplatan concert  Alena Islamovića.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *