Prvo pojačanje u Gornjem Milanovcu: Prvak Crne Gore potpisao za „Metalac-Takovo“

Do početka premijerne sezone u Superligi ostala su dva i po meseca, a kako bi što spremnije dočekalo igre na elitnoj sceni, Metalac Takovo uveliko formira tim za takmičarsku 2021/22. Uz ideju da što bolje predstavi grad i region, u Gornji MIlanovac je stigao Aleksandar Milivojević (38).

Reč je o primaču servisa, koji bi iskustvom trebalo da pomogne debitantu u Superligi. A koliko je Milivojević kvalitetan odbojkaš svedoči činjenica da je prošle sezone pomogao Budvi da odbrani šampionski tron i osvoji Kup Crne Gore, pa je kao vlasnik duple krune stigao u novu sredinu.

Milivojević se tokom karijere dokazao na srpskim parketima (Ribnica iz Kraljeva, novosadska Vojvodina, Mladi Radnik iz Požarevca), zapažen trag ostavio je u regionu, pošto je nosio dresove podgoričke Budućnosti, Budvanske rivijere (Crna Gora), Mladost Kaštela (Hrvatska), te u inostranstvu kao član Bovea, Arna, Kambraja, Ažaksioa (Francuska), solunskog Arisa (Grčka), Nehopersa (Nemačka), Ploeštija i Krajove (Rumunija).

S obzirom na ogromno sportsko i životno iskustvo, profesionalizam potvrđen na različitim adresama, u OK Metalac Takovo veruju da su Milivojevićevim potpisom završili jedan od ključnih poslova na sklapanju ekipe.

“Sigurni smo da će Aleksandar biti pojačanje u primačkoj liniji. Njegovo iskustvo i kvaliteti bili su presudni da ga dovedemo kako bismo pokušali da ostvarimo ciljeve. Drago nam je što je popularni Aga odbarao baš Gornji Milanovac kao narednu destinaciju i ubeđeni smo da ćemo se zajedno radovati”, zadovoljan je poslom Radovan Gavrilović, sportski direktor novog superligaša.

Narednih dana na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama OK Metalac Takovo će predstaviti još novajlija za predstojeću sezonu.

Aleksandar Joksić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *