Putevi Srbije: Moguća poledica na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na putevima u zemlji postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Apeluju na učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno.

Na deonici Iverak – Lajkovac na snazi je izmenjen režim saobraćaja zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice državnog puta I B reda broj 27.

Saobraćaj se odvija dvosmerno, bez naizmeničnog propuštanja vozila, uz ograničenje brzine.

Na deonici Smederevo – Kolari do 1. marta su radovi na nadvožnjaku (iznad auto-puta), uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

Na deonici Arilje – Prilike, kod mesta Klisura, od 7 do 15 časova zbog radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Nakon 15 časova saobraćaj se odvija normalno.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila na putu Kokin Brod – Pribojska Banja, vozači mogu da očekuju do 01.aprila od 7 do 16 sati.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Tanjug/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *