Radionica programiranja za decu i okupljanje frilensera

U četvrtak, 22. avgusta, u prostorijama start-ap centra ,,Impuls“ u Gornjem Milanovcu održaće se prvo okupljanje frilensera i besplatna radionica programiranja za decu sa početkom od 18 sati.

– Cilj prvog okupljanja frilensera biće njihovo međusobno prepoznavanje, za početak, ali i mogućnost da stupe u kontakt, razmene iskustva i ideje. Sa Milanovčanima iz IT sektora, ali i bilo koje druge sfere poslovanja, svoja iskustva virtuelnog asistenta deliće Duška Nikolić iz Beograda, dok će kao predstavnik lokalne scene frilensera govoriti Miloš Živković  – naveo je za GM Press menadžer ,,Impuls“ centra Bojan Milovanović.

foto: GM Press

Uporedo sa okupljanjem biće održana i radionica za decu od 5. do 8. razreda na kojoj će predavanje o osnovama programiranja držati Todor Cvetanović iz Beograda. Menadžer centra Bojan Milovanović istakao je da je broj mesta ograničen i poziva osnovce da se prijave, jer prijava traje dok se mesta ne popune.

Start-ap centar ,,Impuls“ u Gornjem Milanovcu otvoren je pre nepunih mesec dana pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac i Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj.

2 Komentara

 1. Marko
  19 avgusta, 2019 - 4:59 pm

  Sjajne radionice za nase buduce programere, bravo za lokalnu samoupravu koja je otvorila startap centar i koja ulaze u nase mlade!

  Reply
 2. Dragana
  19 avgusta, 2019 - 8:47 pm

  Bravo za ideju!

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *