Radna mesta za komunalne milicionere, Aneks SRC „Breza“ dobio upotrebnu dozvolu

Danas je zvanično pokrenuta procedura pred Opštinskim većem opštine Gornji Milanovac za promenu sistematizacije radnih mesta u Opštinskoj upravi kako bi se stvorili preduslovi za prijem novih radnika jer je odlukom Vladine komisije  odobreno  6 mesta za pripadnike komunalne milicije.  Jedinica Komunalne milicije trebalo bi da bude formirana do kraja godine.

Aneks SRC Breza pre desetak dana dobio je upotrebnu dozvolu, izvestio je Opštinsko veće, Predrag Marković direktor ove Ustanove. Svečano otvaranje Aneksa uz prisustvo ministra omladine i sporta, Vanje Udovičića i Sema FAbricija ambasadora i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji planirano je za kraj maja.

Vd direktora Doma zdravlja dr Aleksandar Čivović, na današnjoj sednici Veća  podneo je poslednji finanijsiki izveštaj  obzirom da je počeo proces pripajanja Doma zdravlja Opštoj bolnici u jedinstveni Zdravstveni centar.

Inače, na današnjoj sednici su usvojene sve predložene tačke, koje će se već sledeće sedmice naći pred odbornicima na  sednici SO Gornji Milanovac.

Opširniji izveštaj sa danas održane sednice Opštinskog veća sledi.

GM PRESS

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *