Republičko takmičenje u streljaštvu

Ovogodišnji organizator, OSIURS republičkog takmičenja u streljaštvu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola, Savez za školski sport Srbije realizovao je ovo takmičenje 20.decembra 2021. godine u Valjevu. Naš grad su predstavljale 2 ekipe osnovnih, 2 ekipe srednjih škola, kao i jedan pojedinac.
Možemo slobodno reći da je ovo jedan od najuspešnih dana za školski sport grada Gornjeg Milanovca iz razloga što su se naši strelci pokazali u najboljem svetlu.

Pioniri OŠ „Momčilo Nastasijević“ su osvojili 1.mesto, a ekipu čine Stefan Agović, Uroš Petković i Nikola Đoković. Pionirka Anđelija Stevanović iz OŠ „Momčilo Nastasijvić“ je osvojila 1.mesto u pojedinačnoj konkurenciji, dok je ekipa pionirki OŠ „Momčilo Nastasijević“, koju čine: Anđelija Stevanović, Dragana Jovanović i Milica Jocović osvojila 5. mesto. Ekipu je predvodila nastavnica Zorica Pršić.

Omladinci TŠ „Jovan Žujović“ su osvojili 1.mesto. Ekipu čine Aćimović David, Maksimović Jovan i Marjanović Bogdan. Ove sjajne momke predvodila je nastavnica Danijela Jovanović. U pojedinačnoj konkurenciji Aćimović David je osvojio 2.mesto.

Kod omladinki Gimnazija „Takovski ustanak“ je osvojila 2.mesto, a ekipu čine Ponjavić Emilija, Ana Jovanović i Mijatović Tijana, a njih je predvodio nastavnik Predrag Baralić.

Vladimir Radonjić/ GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *