Ruski doktori sledeće sedmice u poseti Gornjem Milanovcu

Nema novih potvrđenih  slučajeva obolelih od Korona virusa na području milanovačke opštine, u poslednja 24 sata.  Poslato je 42 uzorka , od kojih su stigli negativni rezultati za 28.

Kršenja Policijskog časa, do jutros nije bilo, kao ni kršenja zabrane kretanja za starije od 65 godina,rečeno je na Konferenciji za novinare Štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac.

– U toku sledeće sedmice očekujemo posetu ruskih lekara i epidemiologa Gornjem Milanovcu – rekao je Dejan Kovačević, komadant Štaba i dodao da su juče tim povodom obavljeni razgovori. Plan je da ruski stručnjaci zajedno sa našim lekarima i Štabom za vanredne situacije još jednom analiziraju sve mere koje je donela Vlada Republike Srbije i opštinski Štab, da se proveri da li su sve mere adekvatne i da li još nešto treba uraditi na lokalnom nivou u cilju sprečavanja virusa. Tom prilikom doći ćemo i do dodatnih informacija i saveta u vezi sa  dezinfekcijom prostorija u kojima borave ili su boravili pacijenti zaraženi korona virusom – zaključio je Kovačević.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *