Saopštenje OO SNS Gornji Milanovac

Uobičajena retorika takozvane opozicije posle katastrofalnih neuspeha na izborima je postala kao mantra koju ponavljaju uvek i na isti način. Tako je i sada, posle lokalnih izbora u Negotinu gde je Srpska napredna stranka osvojila 74,89% a u Mionici 71,44% takozvana opozicija sada pod imenom „Zeleno levi blok“ koju čine članovi bivše vlasti koji su do sada nebrojeno puta menjali nazive svojih stranaka i udruženja kako bi zametnuli trag svojih kriminalnih radnji iz predhodnih perioda.
U svom iznošenju stava Kristina Milošević, predsednica udruženja „Mladi Milanovca“ i članica OGP „ Akcija“ (šta god to značilo), bivša članica „Zajedno za Srbiju“, bivša članica Stranke Rusa, Čeha, bivša članica iz koalicije DOS-a, u dva mandata član opštinskog Veća u bivšoj vlasti upozorava da „ smo kao narod u opasnosti da postanemo robovi u zemlji koju je otela kriminalna vlast“. Ima li veće ironije od toga da Kristina Milošević priča o kriminalu?
Podsećanja radi, u vreme vršenja vlasti kao član opštinskog Veća u dva mandata, dodeljuje svom suprugu na ime socijalne pomoći sredstva iz budžeta opštine Gornji Milanovac, takođe, dodeljuje budžetska sredstva svom udruženju kako bi radila predizbornu kampanju i sve to na protivzakonitim telefonskim sednicama Veća sa kojih nema zapisnika osim službenih beleški da su održane. Po Zakonu o lokalnoj samoupravi sednice Veća se ne mogu održavati telefonskim putem, mogu se tako samo sazvati pa na osnovu toga ovakve raspodele budžetskih sredstava su protivzakonite i sve odluke donete na njima su vid kriminala i korupcije. Prestavljajući se kao neko kome je stalo do toga šta građani žele zaboravlja da istim tim građanima objasni na koji način je dobila posao u državnoj ustanovi, bez zakonite procedure i iz koje sve ove godine vodi politiku, a prima platu baš iz državnog budžeta, nazivajući državu kriminalnom i uzurpiranom.
Naslušao se ovaj narod svakojakih laži i gluposti od ovakvih nazovi političara iz bivše vlasti koji žarko žele ponovo da se dokopaju funkcija pa da nastave sa pljačkom ove zemlje koju su u njihovom mandatu doveli do ivice propasti. Pretnje da će doći dan kada će nasilno (predpostavljamo motornim testerama) svrgnuti ovu vlast su samo puste želje ljudi koji da imaju bar malo savesti, prestali bi da kritikuju bilo šta i bilo koga obzirom da im je prošlost a bogami i sadašnjost tema razmatranja nadležnih državnih organa. Zbog toga im narod na izborima jasno kaže šta misli o njima.
Predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka krupnim koracima napretka vode državu Srbiju. Ogromni rezultati rada predsednika Aleksandra Vučića se vide na svakom koraku i u svim delovima naše države a i regiona.

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *