Saopštenje OO SNS Gornji Milanovac

U redakciju Portala GM PRESS dostavljeno je saopštenje OO SNS u Gornjem Milanovcu koje prenosimo u celosti:

-Narodna stranka Vuka Jeremića čija je politika uništila privredu Srbije a i Gornjeg Milanovca ( Dečje novine, Konfekcija Rudnik, Graditelj…) očajnički pokušava da se vrati na vlast putem laži, prevara, nezakonitih blokada saobraćaja, napadima na decu i porodicu Aleksandra Vučića pošto na leganim izborima ne bi prešli ni smanjeni cenzus od 3%.

Narodna stranka Vuka Jeremića, koja je u Gornjem Milanovcu prvo zakupila prostor za stranačke prostorije a onda se setila da tu neko treba i da sedi, mesecima je pokušavala da nađe svog prvog člana i napokon našla rešenje u velikom transveru iz Dveri u Narodnu stranku dr Divne Simović. Da podsetimo milanovačku javnost, kada se Vuk Jeremić kandidovao na predsedničkim izborima 2017. godine, perjanica u Gornjem Milanovcu mu je bila Kristina Milošević ( Mladi Milanovca, Stranka Rusa, G17 plus, Zelenovićev pulen…) supruga Belog boksera koji je hapšen u akciji „Sablja“ i tom prilikom su kod njega pronađeni raznorazi alati za obijanje brava.  Po sistemu da se sličan sličnom raduje kao i za prvog kandidata odabran je i drugi kandidat, ništa bolji u vidu dr Divne, bivše članice Dveri. Zajedničko im je da su obe zaposlene u zdravstvenim ustanovama bez konkursa, jedna preko stranke koja je tada bila na vlasti a druga kako kruži priča u čaršiji preko tadašnje direktorke Doma zdravlja koja je dobila mito za zaposlenje.

Simptomatično je da izjave dr Divne u kojima glumi veliku žrtvu se samo prenose i spinuju u opozicionim medijima koji prenose samo njeno viđenje stvari a ne cela istina. Nije nam jasno zašto dr Divna za sva svoja lična činjenja krivi nekoga drugog a pogotovi lokalnu vlast na čelu sa SNS. Da li je Srpska napredna stranka odgovorna za nečije kašnjenje na posao, za nenošenje radne uniforme, za unošenje bicikla u lekarsku sobu, za konstantne sukobe sa kolegama na poslu, za sukobe sa pacijentima, za okretanje leđa kolega kada je vide, za prijave medicinskih sestara za mobing koji vrši na njima? Sve ovo su problemi dr Divne sa kojima sama mora da se nosi a da svoje političko angažovanje ostavi van radnog mesta.

Svesni činjenice da će Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima dobiti ogromnu podršku naroda radujemo se što imamo takvu opoziciju koja ne zna ni da li je dobila otkaz, da li su se stekli uslovi za otkaz, pa onda da joj se preti otkazom, da bi potom navela da ona zna da otkaz neće dobiti, što samo potvrđuje da je politička platforma opozicije isključivo lični interes koji ne podrazumeva brigu o narodu – navodi se u Saopštenju OO SNS Gornji Milanovac.

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *