Saopštenje OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Na dosadašnje dezinformacije i neistine Desimira Jovanovića zvanog Čađo i Budak, OO SNS Gornji Milanovac nije reagovao jer nije smatrao vrednim pomena da se oglašava, ali zarad istinitog informisanja naših sugrađana, on nije član Srpske napredne stranke, niti će ikada biti, po odluci Opštinskog odbora.

Neko ko je patološki lažov, ko poseduje više stranačkih članskih karata nego špil karata, neko ko gleda samo svoj lični interes, neko ko sve uspehe Srpske napredne stranke pripisuje kao svoje, neko ko napada Srpsku naprednu stranku na takozvanim konferencijama za novinare iz prostorija tuđih stranaka iz kojih je izbačen i kome je bio jedini spas učlanjenje u Srpsku naprednu stranku, to ne zaslužuje.

Podsećamo sugrađane da je Desimir Jovanović zvani Čađo i Budak bio član skoro svih vladajućih garnitura, a najviše se zadržao u onoj u kojoj se najviše „kraduckalo“ odnosno u Novoj Srbiji, čiji je lider Velimir Ilić. Osnovna politika za koju se zalaže Jovanović je isključivo lični interes i bolesna sujeta. Kao dokaz tome je i višemilonski dug državi za porez u vreme dok je bio u vlasti.

Laži koje je izneo u Takovskim novinama da je on zaslužan za rekonstrukciju pojedinih putnih pravaca je nastavak njegove politike da deklarativno podržava Srpsku naprednu stranku, a u suštini radi za takozvanu opoziciju. Tako je radio i za vreme predizborne kampanje za izbor predsednika države kada je na terenu podržavao Vuka Jeremića, a lažno davao podršku Aleksandru Vučiću.

Više puta je pokušao da prekroji skupštinsku većinu protiv Srpske napredne stranke sa propalim lokalnim političarima, ali mu matematika nije išla od ruke shodno njegovoj C diplomi za vozača.

Sumanuto je i to što se lažnim predstavljanjem kao član Srpske napredne stranke po selima naše opštine prikuplja nekakve potpise sve zarad toga da dođe u poziciju da ima ponovo neku ličnu korist od „Puteva Srbije“ da bi ofarbao još neki mostić i uradio neku bankinu preko porodične firme.

Srpska napredna stranka kao nosilac vlasti u opštini Gornji Milanovac odvaja značajna sredstva za infrastrukturu i puteve koji 30 godina nisu rehabilitovani. Značajna sredstva smo uspeli da dobijemo od Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića kako bi poboljšali život svih građana naše opštine kako na selu tako i u gradu. Ovakva ulaganja jedino ne odgovaraju Desimiru Jovanoviću zvanom Čađo i Budak pošto ne može da ostvari svoju ličnu korist.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke poručuje svim našim sugrađanima da su dobrodošli u naše redove, a onima kojima je lični iteres iznad opšteg i koji ne žele da rade za dobrobit svih sugrađana poručujemo da ne mogu biti predstavnici Srpske napredne stranke.

Informativna služba OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *