Saopštenje OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Nakon neuspelog upada u zgradu opštine Gornji Milanovac, gde je glavni akter bio Boško Obradović, a desna ruka Vladimir Milosavljević koji koristi USSS isključivo u političke svrhe u širenju nasilja, pozivanje na linč i satanizovanje svih članova Srpske napredne stranke kako bi se nasilno i bez izbora došlo na vlast, nastavlja se kampanja širenja neistina i laži putem sredstava informisanja.

Optužbe koje se iznose u javnosti po principu rekla-kazala su od strane MUP-a opsežno istraživane i odbačene kao neistinite.

Postavlja se pitanje da li je gospodin Milosavljević nadležan da bude i istražitelj i policajac i sudija i dželat, kao i da kritikuje jednog uglednog hirurga koji je ko zna koliko života spasio. Sve je ovo u skladu sa politikom takozvane opozicije koja druge optužuje, a ne može da se pogleda u ogledalo i kaže odakle se finasiraju i čiji prljavi novac koriste.

Da li Miloseljević sme ovom narodu da kaže iz koliko ivora prima novac i čije interese on brani. Da li lične i svoj džep ili interese radnika – veoma licemerno.

Narod dobro zna ko su neradnici, bundžije i prodavači magle, a čija politika ima rezultate, a to je politika Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Svoju volju iskazaće na redovnim izborima po zakonu i Ustavu republike Srbije.

Budući kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac se neće određivati po ulicama, kafanama i kuloarima, već na stranačkim ogranima Srpske napredne stranke.

Informativna služba Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *