Saopštenje predsednika OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac i člana GO SNS Dejana Kovačevića

Vođa fašista čija su osnovna sredstva divljačke kafanske „političke“ borbe, motorna testera , silovanje, pretnje vešanjem, skrnavljenje državne zastave, poziv na linč, nasilni upadi na medije i državne institucije, teror nad narodom, Boško Obradović, u društvu gornjomilanovačkih narko dilera i osvedočenih kriminalaca sa debelim dosijeima, koje Milanovčani odlično poznaju u kafanskoj atmosferi širili su svoj program za uništenje Srbije i svega što je vredno za razvoj Srbije.

Ljotićevci su po ko zna koji put, kritikovali rad predsednika Aleksandra Vučića i svega onoga što je uradio za dobrobit cele Srbije. Smeta im početak radova na Moravskom koridoru, u stvari smeta im bilo kakav rad, s obzirom na to da nikad ništa nisu radili i da su nesposobni da nacrtaju na papiru ono što Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije evidentno urade. Smeta im i to što im se izašlo u susret za unapređenje uslova za održavanje izbora i prihvatanje svih zahteva, osnovanih i neosnovanih, kako bi se stvorili takozvani fer uslovi za izbore. Smeta im jer su i sami svesni da ih narod neće podržati, narod zna ko u ovoj državi radi za njihovu dobrobit, a ko pokušava da destabilizuje našu zemlju. Govoreći o tome da naši mediji nisu normalni pretpostavljamo da misle na Đilasov medijski prostor koji kontroliše N1, Novu S, Danas, NIN i ostale „nezavisne medije“.

Njihov poziv na bojkot ne samo izbora nego i izgradnje škola, bolnice, dečje ustanove, ulica i puteva na selu narod neće podržati ni u Gornjem Milanovcu, koji se evidentno razvija u svim privrednim, ekonomskim, poljoprivrednim i društvenim sferama i čija je težnja da bude najbolji u Srbiji.

Gm Press

Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

 1. Miki Veliki
  16 decembra, 2019 - 11:59 am

  Ja sam bio na tribini o kojoj predsednik prica. Osim normalnog dijaloga i price , koja nedostaje u svakom normalnom drustvu, sinoc nije bilo povisenog tona. A predsednik moze preslusati transkripte i pregledati snimke ko je sve bio i govorio…..
  Sasvim pristojno i dostojanstveno. Nije bilo dilera, nije bilo trgovaca oruzjem…….
  Ja sebe smatram dostojnim da idem na sve tribine a pogotovo s politickom konotacijom…..
  Treba cuti sve………

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *