Sekvoja bez broja

Da  blagodeti sela nisu zaboravljene  svedoči mladi blačni par iz Beograda, koji je sa zadovoljstvom napustio prestonicu i započeo novi život na selu.

Kakve su im navike, obaveze, koliko posla ima u toku dana, da li se  samo radi ili ima vremena i za uživanje , pogledajte u sledećem prilogu.

Naizgled obična porodica od dva člana, ispunjava svakodnevne obaveze oko kuće, koka, ovaca i na prvi pogled reklo bi se živi sasvim običnim životom. Ali samo naizgled. U selu Drenovi  pored Milanovca nastanili su se  Maja i Miloš Petrović.

Posetili smo ih kako bismo Vam barem delić priče preneli o zanimljivoj zimnici koja se ne vidja često, kao što su: ajvar od zelenog  paradajiza, salata od tušta , slatko od ljutih papričica i mnogo toga još a i zanimljivog naziva same zimnice – Sekvoja bez broja. Sve je iz njihove bašte, neprskano , bez dodatih aditiva.

FOTO/Maja Petrović, Drenova

-U Drenovu smo došli pre dve godine, oduševljeni smo kako su  ljudi ovde gostoprimljivi I normalni. Slatko od ljutih papričica je definitivno nešto što svaki naš gost uz obaveznu kafu i našu rakiju mora probati. Pored slatkog , tu je salata od tušta -korova koji se može naći svuda , pogotovu u ovim našim krajevima – istakla je Maja Petrović, u razgovoru za portal GM PRESS.

Spojiti posao i zadovoljstvo definitivno je način života kojim bismo trebali svi da se vodimo. Majina zimnica- Sekvoja bez broja nikoga nije ostavila ravnodušnim , pa je i samim tim stanica i stranica koju treba posetiti.  Asortiman možete pogledati I na Facebook stranici, Sekvoja bez broja.

GM PRESS/Emilija Vukašinović

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *