Shop park u Gornjem MIlanovcu sutra slavi prvi rođendan

Shop park u Gornjem Milanovcu sutra slavi prvi rođendan. Kako bi godišnjica rada bila obeleežena na pravi način pripremljen je raznovrstan kulturno zabavni program.

U petak i subotu tokom dana biće organizovan zabavni program za najmlađe sugrađane, uz žonglere, modeliranje balona, akrobacije sa vatrom  a za našto straije petak će obeležiti nastup DJ Čosa. Subota je rezervisana za nastup „Folklorištanceta“, zatim za dečiju predstavu, mađioničara a Milanovčane od 21 sat očekuje besplatan koncert Alena Islamovića  koji će publiku zabaviti najvećim hitovima Bijelog dugmeta i Divljih jagoda.

Dražena Ceh, CEO Bermilton Grupe kaže da je proteklih 365 dana, potvrdili su nam da je ova investicija bila opravdana, da je SHOP PARK bio potreban Gornjem Milanovcu, i da Milanovčani više ne moraju da odlaze u Kragujevac, Čačak ili Beograd, već da sve potrebno mogu kupiti u svom gradu.Otvaranje retail parka je još jedan povod da sada Gornji Milanovac bude razlog za dolazak stanovnika iz obližnjih gradova i u kupovinu.

“Srećna sam što smo danas u prelepoj Šumadiji, u Gornjem Milanovcu, i što baš ovde proslavljamo PRVI rođendan PRVOG Retail Parka koji smo kao BERMILTON GROUP izgradili. Za početak, još jednom bih se osvrnula da je SHOP PARK završen u roku od 8 meseci, uprkos specifičnoj situaciji u kojoj se našao čitav svet i da danas ovde imamo savremni objekat od 7000 m2 u kome se nalaze 23 radnje poznatih domaćih i internacionalnih brendova. SHOP PARK je pored velikog izbora za sve kategorije potrošača u Gornjem Milanovcu,transfromisao ovaj deo grada, otvorio preko 200 radnih mesta i predstavlja direktnu stranu investiciju od ukupno 8 miliona EVRA. Ponosni smo da smo u SHOP PARK među prvima u Srbiji potpisali ugovor sa Poljskim modnim brendom PEPCO, da se kod nas nalazi najveća WAIKIKI radnja u Južnomoravičkom okrugu kao i najveći Maxi prodajni objekat u Gornjem Milanovcu – istakla je Dražena Ceh.

Prema njenim rečima tokom narednih 12 meseci u planu je da SHOP PARK postane mnogo više od tržnog centra, što će se postići brojnim kulturnim sadržajima.

–  Zahvaljujem se svim vernim potrošačima, zaposlenima u SHOP PARKU kao i zakupcima na poverenju.U ime kompanije BERMILTON GROUP, želim svima srećan prvi rođendan, kao prvi u nizu mnogih uspešnih rođendana koji su pred nama – navodi Dražena.

GM PRESS

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *