Srbija u ritmu Evrope: Održano medijsko predstavljanje mladih Milanovčanki

Danas je u Svečanoj sali zgrade Okružnog načelstva održano medijsko predstavljanje mladih Milanovčanki – Aleksandre Rosić, Emilije Virijević i Olge Milošević koje će predstavljati Gornji Milanovac na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“.

Događaju su prisustvovali David Makević, izvršni direktor manifestacije, Lazar Veselinović, šef protokola i organizacije “Srbija u ritmu Evrope” i pomoćnica predsednika opštine Gornji Milanovac za prosvetu Aleksandra Janković.

 – Opština Gornji Milanovac je jedna od odabranih koje je manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” pozvalai lokalna samouprava je već niz godina prisutna u samoj realizaciji ovog programa. Slobodno mogu da kažem da sve nadležne službe uspešno realizuju svoj deo posla. Ove godine imamo nešto prošireniji tim u Gornjem Milanovcu, što je meni posebno drago, s obzirom na to das am I sam poreklom iz ovog grada.Naglasio bih I to das u kandidati ove godine još talentovaniji nego prethodnih godina I da daju sve od sebe da svoj grad predstave u najboljem svetlu – rekao je David Makević, izvršni direktor manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”

David Makević, izvršni direktor manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”

Aleksandra Janković,  pomoćnica predsednika opštine Gornji Milanovac za prosvetu, pohvalila je takmičarke i poželela im sreću na predstojećem takmičenju.

 – Imamo dosta talenata u Gornjem Milanovcu. Kako su devojke izgledale na početku i kako izgledaju sada pokazuje samo kako, kada se talenat usmerava i prati, mogu da se postignu veliki uspesi – istakla je Aleksandra Janković, pomoćnica predsednika opštine Gornji Milanovac za prosvetu

Aleksandra Janković, pomoćnica predsednika opštine Gornji Milanovac za prosvetu

Tri mlade dame na medijsko predstavljanje pojavile su se u gotovim kostimima, nameštenom frizurom i šminkom isto kako će i na Prvoj TV 5. septembra predstavljati naš grad snimljenim spotom.

Aleksandra Rosić, predstavnica Gornjeg Milanovca na ovoj manifestaciji zahvalila se na podršci uz nadu da će postići visok plasma.

Slanjem SMS poruke PESMA _ 7 na broj 1557 glasajmo i podržimo naše sugrađanke. Glasanje je otvoreno od 1. avgusta, zaključno sa završetkom televizijskog programa na TV Prva 5. septembra 2021. godine.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *