Streljačka družina „Dragan Jevtić Škepo“:David Aćimović osvojio dva srebra, Tijana bronzu

Trstenik: Prvenstvo Srbije, B i C program, 50 i 100m

Sezona nacionalnih takmičenja u našoj zemlji na otvorenom, završila se ovog vikenda u Trsteniku, gde je održano Prvenstvo Srbije serijskom malokalibarskom puškom i vojničkim oružjem. Organizator takmičenja su bile streljačke družine „Boško Petrović“ iz Ivanjice i Dragačevo iz Guče.

Šampionat Srbije serijskom MK puškom obeležili su pioniri Streljačke družine „Dragan Jevtić Škepo“ iz Gornjeg Milanovca. Ekipa pionirki u sastavu: Anđelija Stevanović, Una Minić i Tijana Mijatović osvojila je prva mesta u obe discipline (30 metaka ležeći i trostav 3×10).

Ekipa pionira u sastavu: David Aćimović, Stefan Agović i Bogdan Marjanović je osvojila prvo mesto u trostavu 3×10 dok je u disciplini 30 ležeći osvojila treće mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji David Aćimović je osvojio srebrne medalje u obe discipline, dok je Tijana Mijatović osvojila bronzu u trostavu.

U opštoj kategoriji seniori “Škepe” su osvojili titulu prvaka Srbije u sastavu: Predrag Simović, Damir Agović i Srđan Simović.

U subotu je bilo nadmetanje vojničkom puškom 100m za seniore.Ekipa “Škepe” u istom sastavu je osvojila drugo mesto u disciplini trostav 3×10.

U disciplini PAP 20+10 100 metara, Ekipa “Škepa” je takođe osvojila ekipnu medalju.

Vicešampionsku titulu su osvojili u sastavu: Predrag Simović, Dejan Bajkić i  Srđan Simović. Pojedinačno Predrag Simović je zauzeo drugo mesto.

 

Foto: Streljačko udruženje „Dragan Jevtić Škepo

Damir Agović, „Dragan Jevtić Škepo“/GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *