„Studenac“ premijerno prikazan u Gornjem Milanovcu

Dugometražni igrani film „Studenac“ sinoć je premijerno prikazan u Velikoj sali Kuturnog centra Gornji Milanovac.

Premijeri su prisustvovali reditelj i scenograf Borko Brajović Mračni, producent Miroslav Huđec i glumac Predrag Vasović, koji je odigrao glavnu ulogu.

-Igram jednog jako talentovanog dečka koga život nije mazio. Mislim da će se u mom liku pronaći mnoga deca koja,osim talenta, nažalost, nemaju ništa drugo, što je poražavajuće. U filmu se mešaju razna stanja i emocije, prikazano je ono što je prosto život. Uživao sam svih trideset dana koliko smo snimali, napravili smo sjajnu priču, pa se nadam da će uživati i publika u Gornjem Milanovcu-rekao je Vasović.

 

Predrag Vasović-Davor

Nesvakidašnja životna priča mladića Davora iz dragačevskog sela, nadomak Guče,  već je osvojila simpatije gledalaca, a autori kažu da su pozitivne kritike premašile očekivanja.

– Ovo je jedna zanimljiva i realna životna priča i filmovi sa takvom tematikom su prihvaćeni kod gledalaca. „Studenac“  je prikazan na digitalnim platformama i jako je dobro zapažen, a očekujemo da će lepo proći i u bioskopima. Jedna od poruka koju smo želeli da prenesemo je da, bez obzira na to kakva je životna situacija i okolnosti u kojima se trenutno nalazite,uvek možete dostići ono što želite, samo uz dobru volju-kaže Miroslav Huđec.

Miroslav Huđec, producent „Studenca“

Ekipa filma trenutno priprema serijal „Mozaik“ koji će sadržati 10 epizoda, pa će naredne dane provesti u Gornjem Milanovcu.

-Pored premijernog prikazivanja filma, sa ekipom smo dogovorili saradnju  na snimanju serije koju rade. Jedna epizoda će biti snimljena u našem gradu, razgovarali su sa milanovačkim amaterskim glumcima. To je još jedan vid promovisanja Gornjeg Milanovca kao filmskog grada, a do sada smo pokazali da smo stvarno jedan od epicentara filmske umetnosti-istakao je Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac.

Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac

Opširnije izveštaj o događaju očekuje vas u ponedeljak u centralno-informativnoj emisiji“ Dan“ od 18:30 časova.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *