Sunčano uz maglu i košavu, u Banatu vetar olujne jačine

Jutro će biti hladno, ponegde s mrazom, a po kolinama i maglom. Tokom dana sunčano. Duvaće košava, na jugu Banata povremeno olujne jačine.

Vetar će oslabiti u toku noći, ali već od petka ponovo će početi da duva. Jutarnja temperatura od – 3 do 7, dnevna od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu pretežno sunčano i vetrovito. Temperatura do 15 stepeni.

U sredu umereno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 12 do 15 stepeni.

Za četvrtak se na severu prognozira pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno oblačno vreme. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 13 do 16 stepeni.

U petak ujutro hladno, ponegde slab mraz, po kotlinama magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni, a na jugu Banata povremeno olujni. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 12 do 17 stepeni.

U subotu i nedelju pretežno sunčano, u košavskom području vetrivito. Od početka naredne sedmice pretežno oblačno, mestimično s kišom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, najviša od 14 do 19 stepeni.

RTS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *