Sutra od 20h na Trgu nastupaju Dejan Petrović i Big bend, počinje SWMF

Sve je spremno za 13. Srpski festival svetske muzike, koji će biti održan u subotu i nedelju u Gornjem Milanovcu.
Sutra u 20 sati na Trgu kneza Mihaila nastupiće Dejan Petrović i Big bend. Tokom večeri, posetioce će pozdraviti violinista Branko Ristić koji će upriličiti muzičku najavu Sabora violine u Prajanima.
U nedelju će Milanovac biti grad sporta.  Od 18  do 19:30h u okviru Festivala biće organizovano sportsko druženje za mališane, a od 20 do 21h muzikom na Trgu kneza Mihaila  prisutne će zabavljati Džengi i prijatelji. Već od 21 sat organizatori najavljuju zvuke tradicionalne muzike i pesama. Nastupiće  Svetski muzicki centar, KUD Šumadija i Izvorna pevačka grupa Crnućanka.
Nakon nastupa na gradskom Trgu, Džengi i prijatelji će u nedelju od 22 sata dobar muzički program nastaviti u Konobi.
Na gradskom Trgu i u Konobi tokom trajanja Festivala, posetioci će imati priliku da učestvuju u humanitarnoj pomoći za malenu Srnu Dragojević iz Gornjeg Milanovca, koja boluje od mijelodisplastičnog sindroma (grupa povezanih poremećaja koštane srži) i za čije lečenje u inostranstvu je potrebno obezbediti oko 260.000 evra.
-Veliku zahvalnost upućujemo opstini Gornji Milanovac, Kulturnom centru, Turističkoj organizaciji, svim sponzorima, medijskim sponzorima i prijateljima Festivala. Hvala na ukazanom poverenju i sto smo zajedno , u kratkom vremskom periodu, uspeli da pripremimo predstojeći festival – poručuju organizatori i pozivaju sve Milanovčane da uživaju u danima Festivala.
GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *