SWMF u subotu i nedelju u Gornjem Milanovcu

Nadali smo se, želeli, čekali i dočekali da 13. Srpski festival svetske muzike (SWMF) bude konačno održan ove godine
Uz odobrenje Kriznog štaba za suzbijanje COVID-19 i pokroviteljstvo opštine Gornji Milanovac ponovo ćemo uživati u muzici  3 i 4. jula, na Trgu kneza Mihaila i Konobi.
U subotu će na Trgu u 20 sati nastupiti  Dejan Petrović i Big band a u toku veceri biće upriličena i muzička najava Sabora violine u Pranjanima uz gosta, violinistu Branka Ristića.
U nedelju termin od 18 -19:30 rezervisan je za sportsko druženje.
 Zajedno sa Savezom za školski sport i organizaciju takmicenja Igrom do zdravlja G. Milanovac i Saveza za skolski sport Srbije, sportsko druzenje na centru. Organizatori pozivaju sve malisane našeg grada da dodju i zabave se na poligonima spretnosti, trambolinama, badminton terenima, fudbalskim terenima i igrama: padobranom, pilates loptama, konopcem, vijacom.
U godini uspeha FK Metalac, Jubileja i uspeha Fk Takovo i velikog uspeha Odbojkaskog kluba Takovo , svoje učešće su potvrdile  mladje kategorije ovih klubova)
20-21 Džengi i prijatelji
21:00-22:30 Muzika bez granica
( Svetski muzički centar, KUD „Šumadija“ i „Crnucanka“)
-Veliku zahvalnost upućujemo opštini G. Milanovac, Kulturnom centru, Turističkoj organizaciji, svim sponzorima, medijskim sponzorima i prijateljima Festivala. Hvala na ukazanom poverenju i što smo zajedno , u kratkom vremskom periodu, uspeli da pripremimo predstojeci Festival – kažu organizatori i pozivaju   sve sugradjane da posete 13. SWMF, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Dođite da uživamo u zvucima Festivala.
Gornji Milanovac je opet grad festival – poručuju organizatori.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *