Televizija GM Plus od danas i putem zemaljske frekvencije sa Rudnika

Program Televizije GM Plus od danas je moguće pratiti i posredstvom zemaljske frekvencije sa alotmenta Rudnik-Crni Vrh u drugom multipleksu (MUX2).

Kao što je i bilo najavljeno televizijski program TV GM Plus od danas se distribuira i putem terestrijalnog signala sa alotmenta Rudnik-Crni Vrh u drugom multipleksu (MUX2).

mapa pokrivenosti rudnik-crni vrh
Mapa pokrivenosti – Rudnik-Crni Vrh Foto: etv.rs

Korisnici koji za prijem televizijskih kanala koriste antenu, tj. koji kanale prate putem tzv. set-top boksova, potrebno je da svoje uređaje resetuju, kako bi se osvežila lista kanala.

Gledanje programa TV GM Plus je besplatno, a za gledaoce je pripremljen bogat informativni, serijski i dokumentarni program.

Program Televizije GM Plus od ranije je moguće pratiti i posredstvom kablovsko-distributivnog sistema Supernova (bivši Telemark) na kanalu 627, kao i putem IPTV platforme Telekoma Srbija na kanalu 579.

Za sve dodatne informacije u vezi sa mogućnošču praćenja i pronalaska kanala TV GM Plus gledaoci se mogu obratiti na broj telefona 063/39-39-36.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

2 Komentara

 1. penzioner
  9 oktobra, 2019 - 2:18 pm

  Ima li vas na listi kanala SBB?

  Reply
  • 4 marta, 2020 - 8:27 pm

   Penzioner gm plus nije u sbb dostupan uopste vise bi voleo u sbb od lokalaca tv kikinda posto imaju pokrivanje i za zrenjanin ili tv dunav vtv ns

   Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *