„Tomu“ pogledalo 2 700 Milanovčana, zakazane dodatne projekcije

Film „Toma“ beleži rekordnu gledanost i u Gornjem Milanovcu. Dosadašnjnih 16 projekcija,koje su počele 23.septembra, pogledalo je oko 2 700 sugrađana, a zbog velikog interesovanja, film će se prikazivati i u narednim danima.

Ostvarenje Dragana Bjelogrlića prikazuje život legendarnog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića i sve njegove profesionalne i privatne  uspone i padove.Pored toga film prati dešavanja na umetničkoj sceni tadašnje Jugoslavije, kroz prikaz života Tominih prijatelja Silvane Armenulić, Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih.

Glavna uloga poverena je Milanu Mariću.U Ulozi Silvane Armenulić našla se Tamara Dragičević, a igraju i Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Kolak, Mirjana Karanović.

-Uspeli smo da obezbedimo i dodatna prikazivanja filma naredne nedelje zbog velikog interesovanja naših sugrađana.Projekcije su planirane za 13. i 15. oktobar u 17 sati, a 18,19. i 20.oktobra od 20:30 časova.“Toma“ će biti najgledaniji film u Gornjem Milanovcu, što i zaslužuje, jer je to jedna topla priča koja kod gledalaca izaziva posebnu emociju-rekao je Boban Stefanović, urednik filmskog programa Kulturnog centra Gornji Milanovac.

Boban Stefanović, urednik filmskog programa Kulturnog centra Gornji Milanovac

 

 

Broj mesta je ograničen i projekcije se organizuju u skladu sa propisanim merama zaštite od korona virusa.

U prethodnom periodu je najveću pažnju milanovačke publike privukao film „Južni vetar“, za koji je prodato oko 2800 karata, a zatim slede „Montevideo“ i  „Šešir profesora Koste Vujića“.

GM PRESS/Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *