U jeku radovi na „Lunjevačkom putu”

– U oviru rekonstrukcije “Lunjevačkog puta”, u toku su radovi od ulice Braće Aleksića do 29. Novembra u dužini od 190 metara. Radi se iskop i polaganje PVC cevi za kišnu i fekalnu kanalizaciju, nakon čega sledi izrada kućnih priključaka na kanalizacionu mrežu – rekao je danas za GM Press Staniša Jokić, poslovođa gradilišta.

Nakon prve faze radova, u planu je izrada slivničke veze na kišnoj kanalizaciji. Završetak ovog posla predviđen je za 29. avgust nakon čega će uslediti priprema deonice za postavljanje ivičnjaka i asfaltiranje.

Pitali smo meštane ovog dela grada da li su zadovoljni početkom radova na ovoj saobraćajnici:

– Radovi se obavljaju planiranom dinamikom, a usporavanja su povremena I kratkotrajna zbog niske kablovske mreže koja otežava rad mašina, drugih problema za sada nema – zaključio je Jokić.

9 Komentara

 1. Nikola T
  20 avgusta, 2019 - 3:21 pm

  Koliko se puta gradila Lunjevica pa nista i sad kao ce sve biti kako treba smesno, ali bas. Sta ce biti drugacije nego sto je bilo bas me zanima?

  Reply
  • Sunshine
   20 avgusta, 2019 - 3:45 pm

   Komentar je u stilu osobe koja do podne mrzi sebe a od podne ceo svet. Cudilo bi me da je drugacije jer lakse je oplesti po necijem trudu nego zasukati rukave i raditi. Prijatan dan i prijatne misli Vam zelim.

   Reply
  • Dragana
   20 avgusta, 2019 - 4:18 pm

   Zalosno.
   Ne valja kada se nista ne uradi, ne valja kada se radi da bude bolje.
   Kakvi smo to postali…

   Reply
  • Don
   20 avgusta, 2019 - 5:33 pm

   Ljudima će biti rešen dugogodišnji problem, al bitno je popljuvati sve što se radi, eto takav smo mi narod, izgleda. Ne mogu da verujem da nekome smetaju radovi na teritoriji opštine u kojoj živi!

   Reply
  • Milica
   23 avgusta, 2019 - 10:30 am

   Pa čim se radi kompletna rekonstrukcija, to je u startu drugačije nego pre. Tako da ova priča ne pije vodu. Kritika samo da bi se kritikovalo je bez ikakvog smisla.

   Reply
 2. Marija
  20 avgusta, 2019 - 3:45 pm

  Tomaševiću, ti li si? Omašio si mesto gde ćeš da kritikuješ, ovo je samo pozitivna priča, na Rankovoj grupi ti je hejtovanje svega.
  A kad si već tu, reci mi molim te, koliko to puta do sad je radjena N. Lunjevice?

  Reply
  • Nikola T
   20 avgusta, 2019 - 3:55 pm

   Ma vi ste nebitni kao i svi botovi, a sta je sa izlivanjem crvene boje u Despotovicu? Kada ce Metalac da odgovara za to ili i njih stitite? Grupa Gornji Milanovac nije vise mesto za takve kao vi i to treba da vam bude jasno

   Reply
   • Marija
    20 avgusta, 2019 - 4:24 pm

    Znali smo po Rankovom opisu grupe da ta grupa više nije GM vec smešna slika vas koji mislite drugacije i ne dozvoljavate sučeljavanje mišljenja. Uživaj ko god da si, ali rezultate ne možeš da omalovažiš.

    Reply
 3. Saki
  20 avgusta, 2019 - 3:55 pm

  Nadam se da nece biti izlivanja kada se uradi kvalitetno kisna i fekalna kanalizacija. Mi, mestani to zasluzujemo posle ovoliko vremena.

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *