U nedelju počinje kupališna sezona na bazenu

Ustanova „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac nastavlja sa letnjim aktivnostima ovog vikenda. U nedelju, sa početkom u 9 časova, otvara se kupališna sezona. Posetioci će ovog leta imati prilike da odmor od letnje žege potraže na rekonstruisanom bazenu.


„Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je uspešno urađena rekonstrukcija korita velikog aluminijumskog bazena, peskarenje i farbanje. Vrednost investicije je 1.638.000, dinara. Takođe, nabavljen je još jedan kontigent ležaljki, tako da će ih ove sezone biti preko 100 komada“, rekao je direktor ustanove „Sportsko-rekreativni centar“ Predrag Marković.


Za ove tri godine, koliko „Sportsko-rekreativni centar“ raspolaze gradskim bazenom, opština Gornji Milanovac je uložila u bazen preko 6.000.000,00 dinara.


Cene karata ostale su nepromenjene: za decu do 7 godina ulaz je besplatan, cena karte za učenike osnovnih i srednjih škola iznosi 100 din, za odrasle 150 din, sezonska individualna karta iznosi 3000 din, sezonska porodična/grupna do pet osoba 8.000 din, dok je za svako treće i naredno dete u porodici do 18. godine besplatna sezonska karta.


„Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac je član pokreta „Tri plus-cene minus“, tako da svi korisnici kartice „Tri plus-cene minus“ imaju popust 50% na cenu dnevne karte.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *